מרשמלו, לא רק במדורה
ממתק המרשמלו הוא ממתק בעל מרקם ספוגי.
את המרשמלו נהוג בעיקר לשים בשיפוד ולצלות על האש. מקור השם הגיע מהמתכון הראשוני שלו אשר כלל שורשי צמח שכונו באנגלית מרשמלו. המרשמלו מגיע בכל מיני צורות וצבעים. אצלנו בממתקי אליאס וקסמן תוכלו למצוא את המרשמלו כדורים בצבעים שונים ומגוונים- ירוק בטעם תפוח, צהוב בטעם בננה, כחול בטעם פירות יער, ורוד בטעם תות שדה ולבן בטעם וניל. בנוסף תוכלו למצוא אצלנו גם מרשמלו בצורת לבבות, מרשמלו בצבעי הקשת ומרשמלו מיקס בצורות שונות
היום נהוג להשתמש במרשמלו גם לקישוטי שולחן. למשל במסיבות יום הולדת, מסיבת רווקות, חתונות וחגיגת בר או בת מצווה. זהו קונספט שבהחלט מוסיף צבעוניות, חגיגיות ושמחה רבה לכל אירוע. גיוון הצבעים בהחלט מאפשר להרחיב את השימוש במרשמלו בכל נושא של מסיבה.
מה עוד ניתן לעשות עם מרשמלו?
אז ככה, בשנת 1927 הוכן הקינוח ס'מור- קיצור של המילים עוד קצת באנגלית במחנות הצופים בארצות הברית. הס'מור פשוט להכנה, כל מה שצריך זה מרשמלו צלוי, שני ביסקוויטים וקוביית שוקולד. מניחים את השוקלד והמרשמלו הצלוי על אחד הבסקוויטים וסוגרים עם הבסקוויט השני ממש כמו כריך. בתיאבון