מרכזי שולחן
היום, כשכל אירוע מנסה להיות שונה ומיוחד מקודמו, האופציות לקישוט, הגשה ולעיצוב רק הולכות ומתרחבות.
מעבר לבר מתוקים או שולחנות מתוקים מרכזיים, ניתן גם להגיש ולהציע את הממתקים כעיצוב במרכז השולחנות באולם.
עיצוב מרכזי שולחן הוא עולם רחב הכולל בתוכו עיצובים גבוהים דוגמת פמוטים או אגרטלים גבוהים, או לחילופין עיצובים נמוכים בכלים שונים אשר לא עולים על גובה של כוס יין ממוצעת.
בד"כ עיצוב מרכז שולחן סטנדרטי כולל בתוכו נרות או פרחים בכלים, גביעים שונים, לרוב מזכוכית שקופה, או כל דבר אחר.
אולם כיום, האופציות "להשתגע" ולהיות ייחודי אינן רחוקות או קשות להשגה.
כל מה שצריך הוא קצת דמיון ויצירתיות. מכירים את הבקבוקים הממולאים בחול צבעוני? אפשר לקחת כלי עגול ונמוך מזכוכית שקופה ולמלא אותו בסוכריות סודה וליצור שכבות צבעוניות. סוכריות סודה הן סוכריות צבעוניות אשר מגיעות במגוון רחב של צורות ודוגמאות כגון: לבבות, כוכבים, דגים, פרחים ועוד… וכךניתן ליצור מראה אחיד בכל השולחנות או לגוון כך שכל קבוצת שולחנות תקבל סוג אחר של מרכז שולחן.
הצבעוניות שתתקבל תהיה מרהיבה. בנוסף, כאשר יגלו האורחים כי הקישוט במרכז השולחן הוא קישוט אכיל, מתוק וטעים השמחה תגדל, השמועה בין השולחנות תתפשט ולא יעבור זמן רב עד שהסוכריות יתחילו להיעלם!
אז שיהיה לכם אירוע שמח, מתוק וטעים, רק בשמחות!